Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Säkerhetsmeddelande avseende uppdatering av ramdelar gällande rullstol Quickie Neon Swing Away från Sunrise Medical - pågår

Sunrise Medical har identifierat ett problem med ramen på Neon Swing Away. Ett mindre antal av de övre ramarna där ryggrören fäster har gått sönder.

Det finns en risk att denna del av ramen kan gå sönder på fler stolar med skada på brukaren som följd. Detta gäller endast Neon Swing Away rullstolar som är tillverkade före 2010-06-02. Rullstolar tillverkade efter detta datum påverkas inte eftersom dessa har en förstärkt ram.

Utbytet av ramdelarna kommer att påbörjas snarast och Hjälpmedelscentralen har tagit fram listor på vilka brukare som har de aktuella rullstolarna inom Västra Götaland. Dessa listor kommer att skickas till Sunrise Medical för att deras servicepartner skall kunna genomföra nödvändiga åtgärder.

 
Mölndal 2011-03-21
Carina Jönsson
Produktkonsulent

Senast uppdaterad: 2017-10-18 12:18