Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Leveransstörningar- alla

Information gällande problem med leveranser

På grund av läget i världen så påverkas Västra Götalandsregionen och därmed även Hjälpmedelscentralen av olika grader av leveransproblem inom vissa produktområden. Dessa förseningar ligger trots hårt arbete och gemensamma ansträngningar utanför vår kontroll.

Pandemin har lett till både material, produktions och komponentbrist. Det finns även ett stort problem med frakter som till exempel containerbrist, som gemensamt får stora konsekvenser världen över.

Vi arbetar ständigt med att hålla en nära kontakt med våra leverantörer för att få leveranser så snabbt det bara går. Genom att öka vår rekonditionering och även i vissa fall sänka våra krav gällande det estetiska försöker vi möta de behov som finns. Självklart kommer vi aldrig att låta patientsäkerheten påverkas!

Trots detta har vi just nu och sedan en tid tillbaka svårt att möta upp behovet av hjälpmedel inom ett fåtal områden.
Vi uppdaterar ständigt vår information på Hemsidan om aktuella leveransstörningar. Vi uppdaterar även på artikelnivå i WebSesam

Så här lägger du till ett RSS-flöde i Outlook

1. Aktivera RSS-flöde i din Outlook genom att gå till Arkiv – Alternativ – Avancerat och där klicka i rutorna för RSS. När du startar om Outlook kommer RSS-prenumerationer synas i listan med mejl-mappar.

2.Högerklicka på länken Prenumerera på RSS och kopiera länkadressen till Urklipp.

3.Gå till Outlook och högerklicka på mappen RSS-prenumerationer och välj Lägg till en ny RSS-feed.

4.Tryck på CTRL + V för att klistra in informationen från Urklipp (länkadressen) i rutan RSS-feed -plats.

5.Välj Add > OK. (Innan du klickar OK, kan du ändra inställningar för din RSS-feed genom att klicka på avancerat)

6.Klart! Du kommer nu få meddelanden i RSS-feeds när ett nytt inlägg görs på sidan


Senast uppdaterad: 2021-11-18 13:35