Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Information om vad som ingår enligt avtal

Bakgrund

Vid sidan av Samarbetsavtalet finns för medverkande verksamheter i kommuner och Västra Götalandsregionen möjlighet att under avtalsperioden köpa och hyra grundutrustning. Detta omfattar hjälpmedel inom ordinarie sortiment till kommunernas och regionens egna verksamheter i Västra Götalandsregionen.

Information om vad som ingår enligt avtal

Överenskommelsen omfattar att hyra eller köpa grundutrustning till vårdgivarnas egna verksamheter i Västra Götalandsregionen från Hjälpmedelscentralen inom aktuellt sortiment. I priset för hjälpmedel som köps innefattas fri leverans i funktionsfärdigt* skick till angiven plats i Västra Götalandsregionen samt två års garanti. 

För att se vad som finns i vårt sortiment, se våra sortimentsöversikter

Övrig produktinformation lämnas av Hjälpmedelscentralens konsulenter i kundtjänst, 010-473 80 80, val 2 därefter 3 för konsultation. Vårdgivaren har möjlighet att kontakta kundtjänst för att mot en kostnad erhålla rådgivning och konsultation.

*Leverans i funktionsfärdigt skick till brukare/förskrivare/förråd innebär att hjälpmedlet är monterat och klart att använda (dock inte inställt efter individuellt behov)

 


Senast uppdaterad: 2023-05-24 13:30