Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Fakturaflöden Lärare

Aktuellt

Nya fakturaadresser från och med 1 januari 2019
Från  och med den 1 januari 2019 gäller nya FE- och GLE-adresser

IT-information

Test Nyheter

Jul är en viktig högtid för många av oss och tillsammans kan vi glädja en familj lite extra!

Visning av VGR Konferenscenter för interna bokare och konferensgäster

Restaurang Pocket in the House i Regionens Hus Göteborg öppnar den 5 augusti.

Från den 1 april - 1 juli 2019 går driften av restaurangerna Gastronomen över till Nordrest. Se till att förbruka de pengar som är laddade på TjänsteID-kort innan övergången. Du kan inte nyttja dem för köp av nya leverantören.

Nu kan du boka mötesrum i Outlook!

Regionens Hus i Göteborg står snart klart och i maj 2019 börjar inflyttningen för några av VGRs verksamheter. Redan innan det står klart så är huset miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att huset är beräknat att ha låg energiförbrukning, en sund innemiljö och med giftfria material.

På Serviceutbildningen har det kommit upp önskemål från medarbetarna om att göra studiebesök hos varandra. Områdescheferna Eva-Susan Atterfors och Anders Thiberg slog slag i saken och involverade sina servicechefer att erbjuda ett utbyte mellan olika verksamheter/orter. Konceptet testades på vårterminen av några medarbetare från Göteborg och Borås.

Senast uppdaterad: 2018-05-14 14:37