Restaurang, café och catering

Regionservice producerar kvalitetssäkrad och specialanpassad patientkost samt erbjuder kafé- och restaurangtjänster till personal och besökare inom sjukvården.

Regionservice bedriver restaurang och kaféverksamhet i egen regi inom NU-sjukvården (Uddevalla och NÄL), inom SÄS (Borås och Skene närvårdscentrum) samt på Frölunda specialistsjukhus.

Under våren 2019 kommer upphandlad leverantör Nordrest ta över och bedriva kafé- och restaurangverksamheten på SU (Sahlgrenska, Östra och Mölndal), SkaS (Skövde, Falköping, Lidköping och Mariestad), Alingsås lasarett och Kungälvs sjukhus.

Läs mer om projekt restaurang- och kaféverksamhet. 

Klicka på respektive enhet för att komma till utbud, öppettider och övrig information.

Catering till förvaltningar beställs genom Regionservice.

Snabblänkar

Vi är KRAV-cerifierade

Alla våra tretton sjukhuskök och Gastronomens restauranger är KRAV-certifierade. Certifieringen går hand i hand med Västra Götalandsregionens mål för ekologiska livsmedel. I dagsläget ligger den ekologiska andelen av livsmedel på ca 38 procent i Västra Götalandsregionens verksamheter och till år 2020 ska vi vara uppe i 50 procent.

Idag finns cirka 800 KRAV-certifierade restauranger, förskolekök, storkök och caféer i Sverige. Läs mer om KRAV

Senast uppdaterad: 2019-04-03 09:54