Startsida labb

Lucka 10: Hej! Mitt namn är Birgith Kjeldsen och jag arbetar inom affärsområde 1, Lokalvård Mölndal Zon 2, i tvättstugan och som lokalvårdare med samordnaruppdrag. Min bästa julmat är tomtegröt och julskinka. Det är så gott med en nygriljerad, varm julskinka.
Lucka 10: Hej! Mitt namn är Birgith Kjeldsen och jag arbetar inom affärsområde 1, Lokalvård Mölndal Zon 2, i tvättstugan och som lokalvårdare med samordnaruppdrag. Min bästa julmat är tomtegröt och julskinka. Det är så gott med en nygriljerad, varm julskinka.
Lucka 9: Hej! Jag heter Johan Salegård och jobbar på Ekonomienheten som controller. Jag arbetar med hur uppföljningen av regionens verksamheter ska underlättas, med samordning och kravställning av BI-lösningar inom VGR. Roligast med julen är att äta gott och umgås med familjen. Skönast är att somna i soffan under Kalle Anka.
Lucka 8: Hej! Mitt namn är Anni Ström. Jag arbetar inom affärsområde 1, Lokalvård Mölndal, Zon 1. Jag arbetar främst med maskinkörning av sjukhusets lokaler och har även samordningsfunktion för Zon 1. För att komma i julstämning pyntar jag med alla mina tomtar, bakar en massa lussekatter, helst med saffran! Jag lägger även in mina egna sillar och massa annat gott som hör julen till.
Lucka 7: Hej! Jag heter Johanna Hermansson och arbetar i Vänersborg på HR-enheten som HR-partner. Mitt arbete innebär att stötta cheferna i områdena Skaraborg och Fyrbodal inom alla personalrelaterade frågor. Godaste julmaten är mina köttbullar och mammas finska piroger med äggröra.
Idag var det nätverksträff för de som jobbar med benchmarking inom Regionservice - cirka 65 stycken var på plats för att bland annat höra om resultatet för höstens mätningar inom lokalvård, patientkost och patienttransporter. #litebättrevarjedag #tillsammans #medglädje
Lucka 6: Daniela - köksmästare på Östra sjukhuset tillsammans med Pia - teamledare i restaurangen. - Vi skapar julstämning tillsammans genom att pynta, baka, och äta alldeles för mycket julgodis, lyssna på härliga jullåtar och sprida kärlek till alla.
Lucka 5: Hej! Jag heter Karin Karlsson och arbetar som verksamhetsutvecklare inom Logistik. Jag är uppdragsledare för framtagning av Logistik- och försörjningsstrategi för Västra Götalandsregionen. Jag önskar mig en hockeyhjälm i julklapp.
Invigning Regionens Hus Skövde! 🎈🎉
Lucka 4: Hej! Vi heter Jennie, Jennifer, Karin & Lisa. Vi jobbar på Konferens- och bokningscentrum på Bergfotsgatan i Mölndal. Vi hjälper alla förvaltningar inom VGR att boka konferenser på externa anläggningar i hela Västra Götaland. Vi hanterar cirka 4500 förfrågningar/år. För att komma i julstämning spelar vi julmusik på jobbet och har adventsljusstakar i fönstren. Vi myser med julfika med lussekatter och pepparkakor. Innan ledigheten har vi julavslutning med ett härligt julbord.
På SÄS har vi firat Städarens dag med tårta och genom att nominera årets lokalvårdare 2018, där alla medarbetare fick nominera, och även bästa motivering fick pris! Anni Phillimore heter vinnaren och de som nominerat henne heter Yvonne Petersson och Miia Ouahdi. Grattis! #medglädje #tillsammans #litebättrevarjedag
Senast uppdaterad: 2018-03-20 15:35