Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Montering/ Installation/ Demontering

Välj denna typ av arbetsorder när hjälpmedlet ska installeras av tekniker i brukarens bostad vid leveransen (t ex en säng). Observera att montering/installation inte ingår i funktionshyran på enklare hjälpmedel (t ex badbräda, badlyft, sängdävert, förhöjningsklossar, antidecubitusmadrasser, el-sängryggstöd och fast toaförhöjning) och att man i vissa fall måste kontakta hjälpmedelskonsulent för att kunna utföra beställningen (t ex taklyft). Vad som gäller för olika artiklar, redovisas i de stödjande texter som finns kopplat till artiklarna i webSesam. Läs mer på vår webbplats under Underhåll och Leverans.

Förskrivaren skall informera patienten om att ingen återställning av ytskikt på golv, väggar eller tak kommer att göras vid nermontering. Detta är fastighetsägarens eller patientens ansvar.

 


Senast uppdaterad: 2022-12-28 14:11