Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Om oss

Fastighet, stöd och service samt Försörjningsförvaltningen är Västra Götalandsregionens interna serviceleverantörer.

Genom att samordna och standardisera service och låta den utföras av dessa förvaltningar med service som spetskompetens, vill Västra Götalandsregionen öka kvaliteten och nyttan.

Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag fortsätter vi att utveckla och samordna Västra Götalandsregionens interna service för att skapa nytta och frigöra resurser till hälso- och sjukvården.

Våra kunder är sjukhus, vårdcentraler och folktandvårdskliniker, VGR:s övriga verksamheter och bolag samt ett antal kommuner. Vi effektiviserar servicefunktionerna så att övriga förvaltningar kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Vi levererar servicetjänster enligt följande:

Hälso- och sjukvårdsnära tjänster: Lokalvård, interna transporter, avfallshantering, patient- och personalmåltider, avtalshantering FM tjänster

Logistik: Tvätt- och textilservice, hjälpmedel och läkemedelsnära produkter, materialförsörjning, transporter och tryckeri

Administration: Ekonomiservice, löneadministration, telefoni, arbetsplatstjänster, internkonsulter, konferens/utbildning och diarium

Förvaltning av VGR:s lokaler: bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter som räddar liv. 

Verksamheten, förutom fastighetsservice, beskrivs till stor del av den film som tog fram under den tiden förvaltningen Regionservice var serviceleverantör.

Visa filmen om Regionservice i nytt fönster

Läs mer om fastighetsservice på Västfastigheters webbplats

Senast uppdaterad: 2023-03-03 13:58