Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferensanläggningar och konferenstjänster

I och med rådande situation har personalen på VGR:s konferensanläggningar ställt om sina resurser för att kunna stötta personalen inom vården. Detta innebär att du som bokat eller ska boka en lokal hos VGR konferenscentrum får räkna med att det kan ske vissa justeringar gällande din bokning nära inpå mötesdagen.

Justeringar kan komma att ske nära inpå mötesdagen. VGR:s konferensanläggningar ser regelbundet över antalet bokningar och de resurser som finns tillgängliga i verksamheten för att kunna hjälpa vården i denna tid vi nu befinner oss i. På grund av detta har möjligheten att boka lokal själv tagits bort.

VGR konferenscentrum följer noggrant Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser bland annat till att sprida ut gästerna under fikapauser.

Ring våra bokningsexperter på VGRs konferenscentrum så hjälper dem dig. Du når oss på telefon 010-441 00 42 eller e-post vgr.konferenscentrum@vgregion.se

Under 2020 har vi en prissänkning med 30% för konferenslokalerna Stationshuset Göteborg, Gullbergsvass samt Skövde konferens. Prissänkningen gäller från och med den 1 mars och sträcker sig fram till och med 31 december 2020.

Prislista för rabatterade konferensanläggningar 2020

 

Senast uppdaterad: 2020-09-10 15:06