Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Konferensanläggningar och konferenstjänster

VGR Konferenscentrum fortsätter stötta vården med personal 

I och med rådande omständigheter fortsätter VGR Konferenscentrum att stötta vården med personal under vecka 14–15. För att kunna göra detta och frigöra personal kommer konferensanläggningarna Stationshuset konferens och Campus Nya Varvet att minska bemanningen på sina verksamheter. Gullbergsvass kommer vara stängt under denna period.

Bokningar av lokaler kommer främst att läggas på Stationshuset konferens och i andra hand på Campus Nya Varvet. För att boka lokal hos VGR konferenscentrum behöver du vända dig till bokningscentralen via telefon 010-4410042 eller e-post vgr.konferenscentrum@vgregion.seDu kan alltså inte boka VGR:s konferensrum i Sambo själv, utan måste vända dig till bokningscentralen för bokning.  

Vecka 14-15 kommer Gullbergsvass vara stängt. Inbokade möten och konferenser är flyttade till Stationshuset konferens.
Vecka 14-15 kommer Stationshuset konferens vara öppet kl 08.00–17.00. 
Vecka 14-15 kommer Campus Nya Varvet vara öppet kl 08.00–17.00. 

Förlängning av dessa tillfälliga förändringar kan eventuellt bli aktuellt. 

Vill du få tips om vilken av våra konferensanläggningar som passar ditt möte, utbildning eller konferens bäst?

Ring våra bokningsexperter på VGRs konferenscentrum så hjälper dem dig. Du når oss på telefon 010-441 00 42 eller e-post vgr.konferenscentrum@vgregion.se

Under 2020 har vi en prissänkning med 30% för konferenslokalerna Stationshuset Göteborg, Gullbergsvass samt Skövde konferens. Prissänkningen gäller från och med den 1 mars och sträcker sig fram till och med 31 december 2020.

Riktlinjen är att möten i första hand skall hållas i lokaler som ägs av Västra Götalandsregionen.

Senast uppdaterad: 2020-04-01 12:48