Dags för julmat
Julinspirerade portionsrätter, julsortimentet för catering och lussekatter till patienterna - nu finns möjlighet att skapa julstämning för både patienter och personal.
Julutbudet för catering finns tillgängligt att beställa för Västra Götalandsregionens förvaltningar* från 29 november till 20 december. Julcatering beställs 3 – 5 vardagar innan önskad leverans.
Cateringutbud och julsortiment finner du på webbsidan för catering på Servicewebben:
Catering - Servicewebben (vgregion.se)
Du beställer via webbverktyget Matilda catering:
Matilda Konferensbeställning (vgregion.se)
Portionsrätter till patienter
I år erbjuds tre julinspirerade portionsrätter:
- Glöggmarinerad kyckling med potatisgratäng och julkryddad rödkål Beställningsbar 1 december till 3 januari
- Långbakad fläskkarré som serveras med potatispuré, äpple- och lingonsky samt citronkokt rödkål
Beställningsbar 1 december till 3 januari
- Jullåda med klassiska smaker så som Janssons frestelse och brysselkål
Beställningsbar 16 december till 25 december
Vänligen observera att det produceras ett begränsat antal jullådor, lägg era beställningar i god tid.
Portionsrätterna är kylda vid leverans och behöver värmas i mikrovågsugn innan servering. Se menyn för portionsrätter här:
Meny för kylda portionsrätter (Matilda meny, annan webbplats)
Kylda rätter och lussekatter till patienterna beställer du via webbverktyget Matilda: matildaprod.vgregion.se
*Obs! Gäller ej Mölndals sjukhus och Skene sjukhus som har andra cateringleverantörer