Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Riktlinjer för logistik- och försörjning

I handlingsplanen till Logistik- och försörjningsstrategin pekades fem insatser ut som särskilt prioriterade. En av dessa fem insatser var att - ta fram enhetliga riktlinjer och standarder för logistik- och försörjning vid ny- och ombyggnationer.

Syftet med de framtagna riktlinjerna är att de ska fungera som ett stöd i ny- och ombyggnationsprojekten tidigt i byggprocessen och bidra till att skapa effektivare planeringsprocesser och mer enhetliga logistik- och försörjningslösningar inom regionen.

Målgruppen för dokumentet omfattar alla som är involverade i ny- och ombyggnationsprojekt, såsom projektledare, arkitekter, verksamhetsrepresentanter med flera.

Här kan du läsa mer om - enhetliga riktlinjer för logistik- och försörjning vid ny- och ombyggnationer inom regionen. 

Nyheter

2021-09-29 Just nu pågår arbetet med att inarbeta logistik- och försörjningsfunktioner som typrum inom ramen för det regionala arbetet med Program för Teknisk Standard (PTS) i Västra Götaland. Läs mer om PTS här: Program för teknisk standard - Västfastigheter

Mårten Bylund

Processledare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Senast uppdaterad: 2021-09-29 16:35