Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

SkaS

Nu kan du som är personal inom VGR eller anhörig beställa mat från vårt kök och betala via Swish.  

Vad ingår? 

En portion kyld mat från patientmenyn eller en kyld portionsrätt för 85 kr. Välj från dagens meny, lunch eller middag, eller menyn för kylda rätter. Dryck (vatten) får du av avdelningspersonal eller lägg till 20 kr så får du med 33 cl mineralvatten. Swisha då 105 kr.

OBS! Från och med 2022-01-10 gäller separat pris för personal inom VGR. För dig som arbetar på sjukhuset kostar en kyld portionsrätt 75 kr. 

Gör så här - SkaS

Beställningstider

Beställ lunch före 10:30 och middag före 14:30. 
Lunchbeställningarna skickas ut 12:00. 

 

Meny

Skövde: välj från vår patientmeny eller menyn för kylda portionsrätter.
Lidköping och Falköping: välj från meny med kylda portionsrätter. 

För att se menyalternativ, klicka nedan för att komma till menyn för lunch och middag samt menyn för kylda portionsrätter:
VGR Patientmeny

VGR Kylda portionsrätter

 

Med reservation för att vissa maträtter kan ta slut. 

 

Gör så här

  1. Öppna Swish
  2. Ange mottagare 123 682 25 30 
  3. Betala 85 kr eller 105 kr om du även vill ha 33 cl mineralvatten. För dig som är personal inom VGR är kostnaden 75 kr för kyld portionsrätt.
  4. På meddelanderaden skriver du:
    - Namn 
    - Sjukhus, avdelningen nummer (ex. Avd 6) eller om du vill hämta beställningen i köket
    - Datum 
    - Måltid (ex. Lunch) 
    - Alternativ (ex. Vegetarisk eller kyld portion Köttfärssås)
    Exempelvis: Anna Andersson, Skövde avd 6 200407 Lunch Vegetarisk
  5. Färdigt! Visa Swish-kvittot för personalen när du får maten av dem.

 

Om det blir fel

Kontakta köket SkaS på: 
0500 43 11 71

Om du swishar för stort belopp så tar det fem dagar innan pengarna är på kontot.

Senast uppdaterad: 2020-04-01 10:04